Facebook | Instagram Campagnes

Adverteren op Facebook en Instagram

Als mensen je niet kennen, kunnen ze ook niet voor je kiezen!

Let's Talk

Social Media Campagnes

Als jij een leuke post publiceert op één van je socialmedia kanalen zien alleen jouw vrienden/volgers het bericht, tenzij deze wordt gedeeld door anderen zo word je bereik al iets groter. Maar het liefste zou je willen dat jouw doelgroep je bericht leest/ziet.
Goed nieuws, want dat kan! Door te adverteren via Meta, het bedrijf van Facebook/Instagram.

Waarom adverteren op social media?

Meer naamsbekendheid

Groter bereik bij de juiste doelgroep

Meer verkeer naar je website

Meer paginalikes

Adverteren via Facebook is toch heel makkelijk door op de promootknop te kunnen die aangeboden wordt?
Dat klopt, maar deze knop kost meestal veel geld en adverteert niet gericht op de doelgroep die jij voor ogen hebt. Daarom is het verstandig om via het advertentiebeheer van Facebook alle instellingen toe te passen.

Waarom zijn de opstartkosten?

Voordat je kan beginnen met adverteren heb je een je een advertentieaccount nodig. Om deze werkend te krijgen, wil Facebook een aantal bedrijfsgegevens weten. Ook plaats ik een pixel, een trackingscode, op je website. Hierdoor krijgen we een beeld wie en wat er allemaal gebeurt op je website via Facebook.

Goed om te weten

De advertenties hebben even de tijd nodig om hun algoritme te vinden, daarom is het in het begin vooral voor uittesten; welke teksten werken goed? Op welke video’s of foto’s wordt er geklikt? Richten we ons op de juiste doelgroep? 

Wil je beginnen met adverteren, geef het dan even een paar maanden de tijd om op stoom te komen

Aanpak van Social Ads Marketing

Om de tafel met een koffie

Tijdens dit gesprek bespreken we wat we willen gaan bereiken met de advertentie, wie is de doelgroep waar we op gaan focussen maar ook wat het advertentiebudget is.

Aan de slag

Nadat alles is ingesteld is voor het advertentieaccount, is het tijd om content op te maken. Hiervoor heb ik van jou beeld/film materiaal nodig zodat ik de advertenties kan opmaken. Hierna kunnen we beginnen met adverteren.

Evaluatie

Net als met heel veel zaken, hebben ook advertenties even de tijd nodig. Wat is het juiste algoritme om jouw doelgroep te bereiken en hebben we de juiste doelgroep voor ogen? Daarom hebben we iedere 2 weken / maand even contact over de voortgang.

Snel zichtbaar worden op jouw social media kanalen via adverteren. Hierdoor bereik je de juiste doelgroep, want met adverteren kan je gericht targetten wie jouw advertentie te zien krijgt! Online Visibility helpt je graag.

Om een goed beeld te krijgen, is het alleen mogelijk om deze pakketten per 3 maanden af te nemen. Hierdoor krijgen wij inzichten van de doelgroep, welke posts en/of kanalen goed werken.

Social Ads pakket #

Intake gesprek

Maandelijks een kort overleg

Professionele afbeeldingen & video

Content creëren

Advertentiebudget van € 10-15 per dag *

Vanaf € 125,- per maand excl. BTW en advertentiekosten

Eenmalige opstartkosten €95.- excl. BTW

Waarvoor zijn de opstartkosten?

Advertentieaccount aanmaken

Plaatsen van een pixel (trackingscode) op de website

Doelgroepen maken voor retargetting

× Hoe kan ik je helpen? Direct contact