Social Media Marketing

Hoe zichtbaar ben jij op de online kanalen?

Socialmedia beheer | Facebook campagnes

Social Media Marketing

Facebook, Instagram, Twitter. Een kleine greep uit verschillende socialmediakanalen, iedereen kent wel één van deze platforms.

Social Media Marketing is een goede manier om het gesprek aan te gaan met je (toekomstige) klanten. Want via deze laagdrempelige manier kan je veel informatie delen met een doelgroep.  Het gebruik van social media is tot op zekere hoogte gratis.

Door te adverteren vergroot jij je bereik en bereik je de juiste doelgroep.

Waarom adverteren op social media?

Meer naamsbekendheid

Groter bereik

Meer website bezoeken

Meer paginalikes

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een Facebook of Instagram account, maar behalve een gratis account aanmaken vergt een social media account behoorlijk wat aandacht.

Je neemt je voor om regelmatig nieuwe berichten te plaatsen, maar je merkt al snel dat dit niet haalbaar is omdat je prioriteiten ergens anders liggen.
Begrijpelijk, maar hierdoor laat je als ondernemer een groot aantal kansen liggen. Daarom is het misschien verstandig om het  beheer van je socialmediakanalen uit handen te geven.

Om een groter bereik te krijgen en de juiste doelgroep te bereiken is het verstandig om te adverteren. Zelf adverteren op social media wordt vaak onderschat, het vergt kennis om succesvolle campagnes op te zetten en het is tijdrovend.

Ontbreek het aan kennis en tijd? Ik help je graag!

Aanpak van Social Media Marketing

Om de tafel

Als eerste moeten we goed duidelijk hebben welk doel je wilt bereiken. Wie is de doelgroep? En waar is deze actief? Hoeveel berichten wil je wekelijk posten?

Plan van aanpak

De uitkomsten van ons gesprek worden gebundeld in een plan van aanpak zodat we samen praktisch en doelgericht aan de slag kunnen gaan.

Evaluatie

Na een bepaalde periode gaan we weer om de tafel en bekijken de resultaten en schaven het plan bij waar het nodig is.

× Hoe kan ik je helpen? Direct contact